Vraag offerte aan!

Kostenloos
In slechts 30 sec
Geheel vrijblijvend

Taal
Aantal sprekers
Min
+ Extra taal

   Beveiligde site  |  Uw privacy beschermd  |  Beveiligde verbinding

U ontvangt de offerte direct in uw mailbox. Vraagt u een offerte aan voor meer dan 5 uur audio? Of wilt u dat de bestanden met spoed worden geleverd? In dat geval nemen wij persoonlijk contact met u op werkdagen om de mogelijkheden te bespreken.

Manieren van uitwerken

Bij een woordelijke transcriptie worden alle ehms, ehs, herhalingen en stopwoorden weggelaten, zodat er een fijn te lezen transcriptie ontstaat. Dit is niet alleen de meest gekozen optie, maar ook nog eens de goedkoopste.

Bij een letterlijke transcriptie worden alle ehms, ehs, herhalingen en stopwoorden uitgewerkt. Deze variant wordt vaak gekozen voor wetenschappelijk onderzoek. 

Bij een letterlijk extra transcriptie worden gelach en de betekenisloze instemmingen van de interviewer (zoals ja's en uhu's) ook uitgewerkt. 

Tijdsnotering

Tijdsnotering per minuut of per 5 minuten is een extra optie. Deze optie wordt vaak gekozen door klanten die stukken van de transcriptie achteraf nog eens na willen luisteren. De tijdsnotering wordt dan aan het einde van elke audiominuut in de transcriptie aangegeven met [1min], [2min], [3min], gevolgd door een witregel. 

Tijdsnotering per minuut: + €0,20 p/m
Tijdsnotering per 5 minuten: + €0,15 p/m

Extra sprekers (meer dan drie)

Het is geen probleem om bestanden met meerdere sprekers bij Transcriptie Online te laten uitwerken. Voor bestanden met één, twee en drie sprekers wordt geen toeslag gevraagd. Bij vier sprekers of meer vragen we een toeslag van €0,25 per audiominuut. 

Let op! Hierbij geldt dat er standaard geen onderscheid wordt gemaakt tussen de verschillende respondenten. Deze krijgen allen dezelfde afkorting, maar er wordt wel een witregel gelaten indien een andere respondent het woord overneemt. Wilt u toch onderscheidt tussen de verschillende sprekers? Tegen een vergoeding kunnen wij dit voor regelen. Neem dan eerst contact met ons op. 

Woorden per minuut

Bestanden waarin snel wordt gesproken, vragen meer werk en dus ook meer tijd van onze transcribenten. Wij hanteren daarom een bovengrens van 180 woorden per minuut. Ligt het aantal woorden per minuut hoger dan 180, dan geldt hier een extra toeslag van € 0,25 per minuut voor.

Wij accepteren geen bestanden waarvan de audio is versneld.

Toelichting kortingen

Voor opdrachten van 600 minuten of meer bieden we een kwantumkorting van €0.05 per audiominuut. Ook kunnen wij bij een levertijd van 10 tot 15 werkdagen een korting van €0.05 per audiominuut aanbieden. 

Geheimhoudingsplicht

Transcriptie Online snapt als geen ander dat al uw audiobestanden zeer vertrouwelijk zijn en ook dusdanig moeten worden behandeld. Het is daarom dat al onze medewerkers een geheimhoudingsclausule hebben ondertekend, waarin zij verklaren de data met niemand anders te delen dan met medewerkers binnen Transcriptie Online.

Na aanvraag van de offerte kunt u onze geheimhoudingsverklaring opvragen. 

Bewaartermijn 

Transcriptie Online bewaart de audio en uitgewerkte transcripten standaard 60 dagen na levering van het uitgewerkte transcript. Hierna worden zowel het audiobestand als het uitgewerkte transcript verwijderd. 

K.P. van der Mandelelaan 110
3062MB Rotterdam

© Transcriptie Online